Elektrische deelauto voor bewoners iLofts

Geïnspireerd door de toekomst. Gebouwd voor het nu. Een uniek bouwproject. Niet alleen vanwege het ontwerp en de locatie, maar ook vanwege de elektrische deelauto’s die voor de bewoners klaar staan. Het is in Den Haag voor het eerst dat Dutch Housing Company een elektrische deelauto aanbiedt bij de woningen.

De bewoners van iLofts kunnen de volledig elektrische deelauto tegen een variabel tarief benutten. Op het dak van het complex liggen zonnepanelen. Die voeden de accu’s. Zo voorziet iLofts de auto’s op een duurzame wijze van energie.

Voor BMW is het project geen eenmalig probeersel en al helemaal geen toevalstreffer. Het sluit juist perfect aan op de visie op stedelijke mobiliteit in de toekomst. BMW heeft een toekomstvisie ontwikkeld voor duurzame e-mobility en autodelen. In combinatie met innovatieve projectontwikkeling kunnen steden niet alleen autovriendelijk zijn, maar ook mensvriendelijk en leefbaar blijven. “BMW Group zoekt juist samenwerking om duurzame, stedelijke oplossingen voor e-mobility te realiseren.”; Neil Fiorentinos, Managing Director BMW Group Nederland.