Den Haag is de plek waar ik opgegroeid ben. De stad van de vele mogelijkheden. Zelf ben ik iemand die veel interesses heeft en ik wil mij niet binden aan maar één ding. Ik wil groeien in alles wat ik leuk vind. Den Haag heeft mij deze mogelijkheid geboden. Ik heb mezelf eerst kunnen ontwikkelen als breakdancer en daarna als muzikant. De stad leeft en is niet onpersoonlijk. Al snel bevind je jezelf in een enorm netwerk van mensen met wie je verder kunt werken aan datgene waar je gepassioneerd over bent. Talent moet kunnen groeien en in niet één stad heb ik zo veel mogelijkheden gezien als in deze!

Mikkie B: “Wat ik zo tof vind aan het Laakkwartier is dat je binnen twee minuten midden in het groen zit of in het centrum van de stad.”

Vanuit Laakwartier heb ik altijd alle voordelen van deze bijzondere stad zonder mijzelf in de drukte te plaatsen. Dat vind ik erg fijn! Waar ik woon heb ik veel natuur in de buurt en daar kan ik alle vruchten van plukken, zoals wanneer ik ga hardlopen of wandelen. Met mijn band heb ik door Europa en Amerika getourd waar ik heb gezien hoe andere steden eruit zien. Vorig jaar was ik in Los Angeles. Vergeleken daarmee is Den Haag een klein dorpje, maar ik zou het voor geen goud inruilen. Je krijgt de voordelen van de stad zonder dat het te onpersoonlijk aanvoelt. In geen enkele stad waar ik ooit geweest ben heb ik deze sfeer zo ervaren als hier in Den Haag. Ik ben Mikkie B, muzikant en woon in Laakwartier. Wil je iets graag, kom naar Dûh Haag